Denunciats dos joves per transportar 12 quilos de marihuana al cotxe

Els agents ha comissat les plantes trobades

Redacció
16 de setembre del 2019
Actualitzat a les 14:59h
La Guàrdia Urbana van denunciar ahir diumenge dos homes per transportar 12 quilos de marihuana al vehicle. Poc abans de les vuit del matí, una patrulla va aturar un turisme a l’avinguda de la Indústria, a la rotonda amb el carrer Llorens Agustí Claveria, amb motiu de fer un control de documentació. Els agents en identificar els dos ocupants del vehicle van notar una forta olor a marihuana.

Tot seguit, van comprovar que els dos ocupants, el conductor de 22 anys i el passatger de 18 anys, ambdós de nacionalitat espanyola i veïns de Lleida, portaven una bosseta cadascun amb una substància vegetal que presumptament era marihuana. També van comprovar que al maleter del cotxe hi havia una important quantitat de plantes que semblaven de marihuana, amb un pes total d’uns 12 quilos. 

Els agents van requerir el conductor perquè fes la prova de drogo test, la qual va donar un resultat positiu i tot seguit van fer la denúncia administrativa corresponent per conduir sota l’efecte de substàncies estupefaents. En tots els casos, els agents van comissar les substàncies, incloses les plantes, i van fer les actes corresponents per tinença de substàncies estupefaents.