Ampli dispositiu policial al centre de Balaguer per reduir un home que es negava a anar al psiquiàtric

Es tracta d'un individu que s'ha vist pels carrers de la ciutat en els darrers mesos amb evidències de patir un desequilibri mental

Imatge del dispositiu policial al centre de Balaguer
Imatge del dispositiu policial al centre de Balaguer | Àlvar Llobet
11 de setembre del 2019
Actualitzat a les 11:06h
Diverses patrulles de la Guàrdia Urbana i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) s'han mobilitzat aquest dimarts a la tarda a la plaça de la Sardana de Balaguer amb la intenció de reduir un home que havia d'ingressar a un centre psiquiàtric i s'hi negava.

Segons fonts de la policia local, l'home s'ha mostrat agressiu davant la presència de facultatius mèdics i dels agents, per la qual cosa s'han hagut de fer maniobres per reduir-lo i evitar, d'aquesta manera, que hi hagués algun ferit. Finalment, cap a les set de la tarda, els urbans han aconseguit aturar i bloquejar físicament l'home, que ha estat traslladat a un centre psiquiàtric.

L'individu, que porta llarga barba i sovint anava amb caputxa, s'ha vist pels carrers de Balaguer en els darrers mesos amb evidències de patir un desequilibri mental. En aquest sentit, des de la Guàrdia Urbana de la ciutat s'apunta que s'han tingut problemes amb aquest home atès que sempre estava pel carrer i que es posava a dormir en indrets com portals o caixers, la qual cosa ha alertat molts veïns de la ciutat.  

L'home havia estat requerit pels metges en diverses ocasions, però des de feia temps feia cas omís a les peticions mèdiques.