El PSC critica el govern de la Paeria per no fer cap acte a Lleida per la Diada

Els socialistes mantindran l'ofrena floral el dimecres a la Seu Vella

Fèlix Larrosa, líder del PSC de Lleida
Fèlix Larrosa, líder del PSC de Lleida | ACN
Redacció
06 de setembre del 2019
Actualitzat a les 16:14h
El grup municipal del PSC a la Paeria ha confirmat la seva assistència a l'acte institucional de la Diada a Lleida, el proper dilluns 9 de setembre, organitzat conjuntament pel Govern, l'Ajuntament i la Diputació de Lleida. A l'acte està previst que hi assisteix el president de la Generalitat, Quim Torra, i és la primera vegada que l'organitzen les tres institucions plegades.

El cap de l'oposició al consistori, Fèlix Larrosa, ha criticat però que l'equip de govern hagi "buidat" de contingut institucional l'Onze de Setembre, ja que no s'ha previst cap acte institucional per aquell dia. Els socialistes han anunciat que dimecres faran la seva ofrena floral a la Seu Vella, com els darrers anys, i han acusat al govern municipal de cedir a les pressions de la CUP pel fet que hagin demanat que les ofrenes florals es facin al Roser.

Larrosa també ha recordat al president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, que la Diada "no és un acte d'uns quants partits, sinó de totes les institucions". Unes institucions, que segons Larrosa, representen "totes les sensibilitats polítiques, pensin el que pensin, fruit de l'exercici democràtic".