Incendi

Detinguda una dona per posar foc a casa del lleidatà que ja havia patit un incendi hores abans

La dona té 46 anys i és veïna de Lleida

per Redacció, 4 de setembre de 2019 a les 15:22 |
La Guàrdia Urbana de Lleida ha detingut una dona per haver provocat un incendi al pis d'un veí de Lleida que ja havia patit un foc a casa seva hores abans.

Una patrulla va detenir R.A.L., de 46 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de Lleida, com a presumpta autora d’un delicte d’incendi intencionat. Arran de l’incendi ocorregut en un habitatge del carrer Riu Francolí, agents els van esbrinar que l’home que viu al pis afectat va refusar el dia 2 a la tarda l’allotjament ofert pels serveis municipals perquè anava a casa d’una dona, amiga seva que era R.A.L.


Posteriorment, a la nit, aquest home, de 68 anys, acompanyat d’aquesta dona, va tornar al pis i poc després la dona va sortir del pis deixant a l’interior l’home.

Tot seguit, els veïns es van adonar del nou incendi i van donar avís als serveis d’emergència, resultant que una patrulla d’aquesta Guàrdia Urbana va poder treure aquest home de l’interior de l’habitatge en flames. Segons va explicar l’home, la dona l’havia portat al pis per recollir uns medicaments i li havia dit que es quedaven a dormir.

Per això, ell s’havia posat a dormir i més tard s’havia despertat per la calor, envoltat de flames. Segon sembla, la dona hauria provocat el foc i hauria marxat del pis. Davant aquests fets, els agents van iniciar la recerca de la dona, R.A.L. i una patrulla la va localitzar a la tarda al barri de Cappont. 

 

Participació