El PP exigeix a la Paeria mesures urgents davant les agressions sexuals

Xavier Palau presentarà una sèrie de preguntes a la Comissió de Seguretat per tal d’acabar amb aquest tipus de negligències

Redacció
04 de setembre del 2019
Actualitzat a les 10:14h
El PP Lleida exigeix al govern de la Paeria mesures urgents davant les agressions sexuals que han tingut lloc en els darrers dies a la nostra ciutat. “Hem d’acabar amb aquestes actuacions contra la llibertat sexual de les persones, per tal de garantir que els perpetradors rendeixin comptes per les seves accions", ha afirmat Xavier Palau, portaveu del Grup Municipal del PP.

Palau ha recordat que cal protegir el dret i la llibertat individual de les persones per afavorir la seguretat dels lleidatans i lleidatanes. “Necessitem més coordinació i presència policial als carrers per mantenir la seguretat dels nostres veïns i veïnes”, ha demanat el portaveu a la Paeria.

El líder del PP Lleida ha posat de manifest la inacció enfront d’aquestes conductes i, per això, presentarà el pròxim dijous a la Comissió de Seguretat una sèrie de preguntes dirigides a l’Alcalde Pueyo. “Sol·licito un protocol i un pla d’actuació immediat per tal d’acabar amb aquest tipus d’accions i conductes incíviques i negligents”, ha exigit Palau.