Ferit un home a qui se li ha cremat el seu pis de Lleida dues vegades en menys de sis hores

La víctima ha estat traslladada a l'Arnau de Vilanova per intoxicació de fum

Redacció
03 de setembre del 2019
Actualitzat a les 15:39h
Un habitatge del carrer Riu Francolí de Lleida ha cremat dues vegades en menys de sis hores.

Els policies locals han rebut l’avís d’un incendi en un habitatge al carrer Riu Francolí. En arribar els agents han requerit els veïns per romandre a l’interior dels pisos i han intentat controlar el foc amb un extintor fins l’arribada dels bombers, que han apagat l'incendi. Un veí en un primer moment ha fet sortir del pis incendiat l’home que hi viu, de 68 anys, i ambdós s'han intoxicat amb el fum. Els serveis sanitaris els han atès per una intoxicació lleu de fum així com també a un altre veí.

Atès l’estat del pis, un cop sufocat el foc, els bombers han recomanat que aquest home no es quedés al seu pis i els serveis socials municipals li han ofert allotjament tot i que ell ho ha refusat. No obstant, la matinada d'aquest dimarts s’ha rebut un avís d’un incendi al mateix pis. Diverses patrulles han anat al lloc i dos agents han entrat dins de l’habitatge incendiat, que es trobava totalment en flames, i han rescatat l’home, que es trobava molt desorientat.

Els agents també han desallotjat els veïns pròxims al pis incendiat i han requerit els altres veïns per tal de romandre a l’interior del seus habitatges. Ràpidament els efectius han sufocat el foc i s’ha presentat al lloc el tècnic municipal per tal de revisar l’edifici.

Els serveis sanitaris han atès l’home de 68 anys que viu al pis afectat pel foc i l’han traslladat a l’hospital Arnau de Vilanova per una intoxicació lleu de fum. Finalment els serveis municipals li han ofert allotjament