VÍDEO El conseller Calvet salta els 122 metres de la Llosa Bungee, al Solsonès

Ho va qualificar com una gran experiència i un altra manera de veure i de viure l'embassament de la Llosa del Cavall

El Conseller rebent instruccions abans de saltar
El Conseller rebent instruccions abans de saltar | @damiacalvet
Ramon Estany
02 de setembre del 2019
Actualitzat a les 14:16h
El Conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, que aquest divendres va assistir a la finalització dels treballs d'excavació del túnel de Tresponts, a la C-14, va aprofitar l'avinentesa per visitar l'embassament de la Llosa del Cavall.

A través de les xarxes socials, Calvet ha subratllat que els embassaments són essencials per al país. I a més de gestionar-los  amb criteris ambientals, a través de l'agència Catalana de l'Aigua es crearan les condicions per dinamitzar el territori a través dels plans d'usos recreatius: lleure, esport i aventura. Noves oportunitats per al territori!

També ha destacat la vista molt interessant a l’interior de l’Embassament de la Llosa del Cavall on ha  pogut conèixer com funciona i es manté una infraestructura d’aquestes dimensions, des de la sala de maniobres i, fins arribar al desguàs de fons, des d’on s’allibera l’aigua de forma controlada.

Però la cirereta de la visita ha estat sens dubte el salt de 122 metres al buit amb l'equip de Bungee.cat, que el mateix conseller ha qualificat de gran experiència i una manera diferent de veure i de viure l'embassament.