Estrena amb derrota del Lleida Esportiu al Camp d'Esports

Els de Molo encaixen dos gols en els primers quinze minuts i s'estavellen contra la defensa de la Nucía (0-2)

El Lleida ha perdut a casa
El Lleida ha perdut a casa | Lleida Esportiu
Redacció
02 de setembre del 2019
Actualitzat a les 11:23h
El Lleida Esportiu ha perdut aquest diumenge en la seva estrena aquesta temporada al Camp d’Esports (0-2) contra el CF La Nucía. Els de Molo han sortit mig adormits i en els primers quinze minuts han encaixat dos gols que els hi han posat les coses molt difícils.

Els valencians han sabut bastir un sòlid entramat defensiu que ha avortat totes les jugades de perill dels blaus, que no han pogut fer bons els tres punts aconseguits la setmana passada al camp del València Mestalla. 

Liberto i Eder han disposat de les oportunitats més perilloses del Lleida durant els primers 45 minuts, però el xut del primer ha acabat a les mans del porter i el del segon desviat a pocs centímetres del pal. Per la seva banda, Joanet ha estat l’efectiu més perillós en atac pel flanc dret associant-se amb José Ruiz, però la pilota no ha entrat.

L’inici de la segona meitat ha estat marcat per una sortida trepidant d’un Lleida Esportiu que ha fregat novament el gol amb una fuetada des de la llarga distància de Liberto, que a punt ha estat d’entrar per l’escaire. Els blanc i blaus han continuat rondant l’arc contrari, però la defensa ha tret cadascun dels intents dels de la capital del Segrià.