Fira Tàrrega

FiraTàrrega atreu més de 800 professionals i aposta pel contacte actiu entre creadors i productors

La Fira redefineix físicament i conceptualment el seu espai professional i posa en el centre de l’activitat els "pitchings" 'i els "speedmeetings"

per Redacció, 30 d'agost de 2019 a les 10:09 |
Un espectacle de Fira Tàrrega | Àlvar Llobet
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 d'agost de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Més de 800 professionals nacionals i internacionals s’han acreditat per la propera edició de FiraTàrrega, una edició en la que la fira redefineix el seu espai professional i aposta per prioritzar el contacte actiu entre creadors i productors a través de pitchings i speedmeetings.

Les activitats es complementen amb nous espais de networking, presentacions, reunions i trobades formals i informals. L’objectiu és passar del model passiu dels estands expositius a un model més proactiu en què els projectes artístics convoquen els professionals a fi de trobar socis i obrir-se a nous mercats. L’espai professional de FiraTàrrega, ubicat a La Llotja, també es renova físicament amb 1.200 metres quadrats i 70 estands.


La fira ha acreditat 850 professionals de 480 entitats i destaca la presència internacional amb 170 delegats de 28 països. Entre ells, EUA, Canadà, Itàlia a més d’una àmplia representació coreana i europea.

 

Participació