Una discoteca de Lleida, nominada a formar part dels 100 millors del món

Eivissa aporta 18 nominats i Barcelona, 11

Redacció
26 d'agost del 2019
Actualitzat a les 16:54h
Un total de 51 locals d'oci nocturn d'Espanya han estat nominats a entrar en la llista de "The World's 100 Best Clubs" 2019, una classificació que anualment fa pública l'Associació Internacional d'Oci Nocturn. Espanya és el país amb més nominacions de manera conjunta als Estats Units. En aquesta llista s'hi troba la discoteca Biloba de Lleida.

Entre els locals nominats, 18 d'ells es troben a Eivissa, i són els següents: Ushuaïa, DC-10, Hï, Amnesia, Pacha, Heart, Destino, Café Mambo, O Beach, Lío, Ibiza Rocks Hotel, Nassau Beach Club, Blue Marlin Ibiza, Privilege, Sankeys, Beachouse, Bora Bora i Benimussa Park.

Barcelona, per la seva banda, es troba en segon lloc amb un total d'11 locals nominats (Opium Barcelona, Shôko Barcelona, Carpe Diem Lounge Club, Pacha Barcelona, Bling Bling Barcelona, Otto Zutz, Razzmatazz, Sala Apolo, Input High Fidelity Dance Club, Catwalk y Sutton). Madrid tanca el podi amb vuit (Fabrik, Bling Bling Madrid, Blackhaus, Opium Madrid, Teatro Barceló, Shôko Madrid, Teatro Kapital y Panda Club Madrid).

Altres ciutats com València i Marbella aporten tres locals cadascuna, La 3, Marina Beach Club i MYA en el cas valencià i Olivia Valère, Nao Pool Club i Opium Beach Club a la ciutat de la costa del Sol. Els municipis de Lloret de Mar i Platja de Cèrcol (Girona) també aporten tres locals però de manera conjunta (St. Trop, Papillon Club i Tropics).

Amb dues nominacions es troba el municipi del sud de Tenerife Arona, amb Magic Lounge Club i Papagai Beach Club, mentre que Sant Sebastià i Viladecans (Barcelona) n'aporten un cadascun, Bataplan Disc i ElRow, respectivament.

La xifra total de locals nominats a tot el món ascendeix a 300 locals procedents de 53 països diferents, dels quals només 100 seran catalogats com els 100 millors i només un tindrà l'honor de ser el "Millor Club del Món". Lluny d'Espanya i els Estats Units queda el Regne Unit amb 17 nominacions, Itàlia amb 13 i França amb 12.