​Tres detinguts per agredir i robar una família a l'exterior dels Camps Elisis de Lleida

Les víctimes es trobaven celebrant la festa musulmana del corder

Passeig central dels Camps Elisis de Lleida.
Passeig central dels Camps Elisis de Lleida. | Àlvar Llobet
NacióDigital
13 d'agost del 2019
Actualitzat a les 10:31h
La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir diumenge tres veïns de Lleida, de 36, 37 i 42 anys, respectivament, com a presumptes autors dels delictes de robatori amb violència i/o intimidació i danys i lesions. El cos policial es va desplaçar a l'exterior dels Camps Elisis després de rebre a les 9.20 hores l'avís d'una baralla. Els integrants d'una família van explicar als agents que mentre celebraven la festa del corder un grup de persones els havien agredit amb pals i amenaçant-los amb un ganivet i els havien robat dos telèfons mòbils, valorats en uns 900 euros. 

Com a conseqüència dels cops, tres dels membres de la família van resultats ferits lleus. Dos van ser atesos al mateix lloc pels serveis sanitaris, mentre l'altre va ser traslladat a l'hospital amb ferides al cap i les costelles.

Poc després, els presumptes autors de l'agressió es van presentar de forma voluntària a les dependències de la Guàrdia Urbana, on van ser identificats per les víctimes. Els tres homes van ser detinguts com a presumptes autors dels delictes de robatori amb violència i/o intimidació i danys i lesions.