FOTOS Un parapent aterra al bell mig del pont de Solsona

Formava part del rodatge d'un video promocional de Red Bull i el parapentista acrobàtic subcampió del món Victor (Bicho) Carrera

Moment de l'aterratge
Moment de l'aterratge | Ramon Estany
Ramon Estany
05 d'agost del 2019
Actualitzat a la 13:59h

Uns operadors damunt una grua Foto: Ramon Estany


Aquest diumenge al matí l'avinguda del Pont de Solsona ha estat l'escenari del rodatge d'un sorprenent video. A partir de les 7 del matí, un equip de gravació hi ha instal·lat diverses càmeres, una grua i un dron mentres arribaven els diversos figurants que s'havien apuntat seguint la crida a les xarxes que demanava extres de totes les edats vestits amb roba dels anys 80, així com alguns vehicles de l'època, com un 600, un Citroen mehari i una moto.

Un grup de figurants Foto: Ramon Estany


Cap a l'hora prevista per iniciar el rodatge, a les 8 del matí, Policia Local i Mossos han tallat el trànsit per l'avinguda del Pont, mentres el director del rodatge, el solsoní Sergi Pujantell, que ja ens ha sorprés amb espectaculars produccions, la més recent, l'últim videoclip del grup La Quinta, donava les darreres instruccions als figurants. I és que l'escena principal, els primers segons, calia que sortís a la primera, donat que es tractava que un parapent pilotat pel sots campió mundial de parapent acrobàtic, el xilè Bicho Carrera, aterrès planejant al bell mig del pont de Solsona, sorprenent als vianants i vehicles.

El video, que forma part d'una campanya de promoció de Red Bull, és previst que es pugui veure a finals d'agost. Llavors, podrem gaudir de totes les escenes amb detall.
 

Rebent les instruccions finals Foto: Ramon Estany

Una moto d'època Foto: Ramon Estany

També hi ha participat un 600 Foto: Ramon Estany

Prenent els enquadraments Foto: Ramon Estany

Arribada del parapentista Foto: Ramon Estany