Un dels membres de la banda que va intentar arrencar la pancarta de la Paeria havia treballat a Ciutadans

L'home forma part del grup "Groc&Lloc" que també va actuar a Tàrrega, on van retirar símbols independentistes

Benavente, amb Inés Arrimadas
Benavente, amb Inés Arrimadas | FB
31 de juliol del 2019
Actualitzat a les 14:57h
Un dels membres de la banda de tres persones que la matinada del passat dilluns va intentar arrencar la pancarta dels presos polítics del balcó de la Paeria de Lleida havia estat treballador de Ciutadans.

Segons ha pogut saber aquest diari, es tracta de Jesús Benavente, un gallec resident a Barcelona que està molt vinculat a la formació d'Albert Rivera. En les imatges que ha penjat a les seves xarxes socials, que estan obertes públicament, l'home té penjades diverses fotografies d'actes de Ciutadans, així com també missatges electorals i una fotografia amb l'actual diputada al Congrés i excandidata a la presidència de la Generalitat, Inés Arrimadas.

De fet, en la gravació de l'esquinçada de la pancarta se sent una conversa en la que un policia local parla amb els membres del grup, que no neguen que tinguin vincles amb Ciutadans quan l'agent els hi comenta aquesta possible relació. Els membres d'aquesta banda, que es fan dir "Groc&Lloc", també van retirar símbols independentistes de la ciutat de Tàrrega a mitjans d'aquest mes de juliol

Arran dels fets del passat dilluns, la Paeria ha iniciat els tràmits per presentar una denúncia un cop identificat els tres homes, que van lliurar la documentació a la Guàrdia Urbana quan van ser enxampats intentant arrencar la pancarta.