Nou muralistes faran les seves creacions al Torrefarrera Street Art Festival

Se celebrarà entre els dies 1 i 11 de setembre i ocuparà una superfície de 470 metres quadrats

Redacció
30 de juliol del 2019
Actualitzat a les 17:30h
La tercera edició del Torrefarrera Street Art Festival comptarà amb la participació de nou artistes o col·lectius artístics provinents de diferents països, que entre l'1 i l'11 de de setembre elaboraran les seves creacions artístiques en parets i mitgeres d'aquest municipi del Segrià.

En total, es faran servir 470,20 metres quadrats de parets de la localitat que s'ompliran de colors i expressions artístiques amb els objectius de millorar l'entorn urbà de Torrefarrera i fomentar la cultura. D'aquesta manera, després de les tres primeres edicions, s'hauran pintat 3.170 metres quadrats de parets distribuïts per tot el municipi. El Torrefarrera Street Art Festival atorga tres premis. Dos els lliurarà el propi jurat del certament i un tercer sortirà de les votacions del públic a les xarxes socials.

El certamen se centra en l'elaboració de creacions artístiques en parets i mitgeres del municipi de Torrefarrera on, en aquesta edició, nou artistes o col·lectius artístics escollits provinents de països com Holanda, França, Malàisia, Guatemala i l'estat espanyol, oferiran una proposta original per potenciar l'art urbà com a mitjà d’integració social.

Durant la presentació del 3r Torrefarrera Street Art Festival, el vicepresident primer de la Diputació i alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre, ha volgut destacar l'aposta per millorar l'entorn urbà i fomentar la cultura que s'ha mantingut des de la primera edició, per la qual cosa des de l'organització es pretén que qüestions com la qualitat i la diversitat siguin la referència d'aquestes creacions artístiques. La directora de producció d'El Drac Màgic Events, Rosa Expósito ha destacat la varietat d'artistes i de propostes que es presenten en aquesta tercera edició, i per l'adaptació de les obres a l'entorn.