Agustí López no repetirà com a candidat a l'alcaldia de Sort

per NacióLleida, 5 d'abril de 2011 a les 12:19 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 d'abril de 2011 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Llatzer Sibis, el segon per l'esquerra de la primera fila, al costat d'Agustí López, al centre.

Sibis encapçalarà una llista continuista amb l'actual equip de govern municipal. López ha explicat que després de 20 anys era el moment de produir-se un relleu i ha afegit que es dedicarà de manera exclusiva a la tasca de parlamentari a nivell de Pirineu. López ha afegit que tot i no presentar-se farà campanya en favor de Llàtzer Sibis. Pel que fa a la resta de formacions polítiques amb representació a l'Ajuntament de Sort encara no han fet públics els seus candidats. López ha explicat que es tracta d'una decisió molt meditada amb tots els seus companys de partit. El convergent ha explicat que no li agrada ser deshonest amb la seva feina i que amb els càrrecs que té al Parlament no pot compaginar les dos feines ben fetes.


Des del 1991 és alcalde de Sort. Va ser President del Consell Comarcal del Pallars Sobirà des de 1991 al 2001, any en que fou designat Diputat al Parlament de Catalunya. Aquesta legislatura parlamentaria és portaveu dels grups parlamentaris en la Comissió de Medi Ambient i Habitatge i President de la Mesa de la Comissió d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.

 

Participació