Un grup de persones persegueix dos lladres i atura el robatori de la bossa d'una dona a Lleida

Els ciutadans han retingut els dos individus que s'havien endut la bossa

Redacció
26 de juliol del 2019
Actualitzat a les 15:21h
Un grup de ciutadans ha aturat el robatori de la bossa d'una dona. Els fets han passat aquest dijous a la zona d’estacionaments del Barris Nord, on la Guàrdia Urbana ha vist un grup de persones que tenien aturats dos individus.

Tot seguit, una dona ha denunciat als agents que aquells dos individus l’havien estirat la bossa de mà, ella havia ofert resistència per evitar-lo i els joves havien sortit corrents. Ella havia sortit darrere cridant i diversos ciutadans havien aturat els dos individus al pàrquing de Barris Nord. Tot seguit, un dels testimonis ha confirmat que ell havia vist l’estrebada que feia un d’ells i com l’altre s’emportava la bossa de la dona i amb altres veïns els havien aturat fins l’arribada dels agents.

Els agents han identificat aquests individus com a M.K., i Y.B., ambdós de 24 anys i nascuts al Marroc, i han recuperat la bossa de la dona que contenia un telèfon mòbil marca Iphone i un rellotge valorat en 8.000 euros a més d’altres objectes que han lliurat a la seva propietària.

Davant els fets, els agents han detingut M.K. i Y.B. com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i/o intimidació i han iniciat les diligències corresponents.