Castells de Lleida ofereix un 2x1 als subscriptors de NacióDigital

Coneix la Catalunya interior medieval a través de la història i les llegendes de comptes, cavallers i trobadors

Castell de Montsonís
Castell de Montsonís | Castells de Lleida
NacióDigital
26 de juliol del 2019
Les comarques de Lleida conserven alguns dels testimonis més emblemàtics de la història medieval del nostre país. Castells com el de Montsonís són testimonis impertèrrits del pas dels segles a la plana de Lleida i permeten conèixer i entendre com es desenvolupava la vida quotidiana durant l'època medieval.
 

Interior del Castell de Montsonís Foto: Castells de Lleida


Castells de Lleida ofereix als subscriptors de NacióDigital un 2x1 en les entrades per visitar els castells de Montsonís, Florejacs, Montcar, Vicfred i Les Sitges. A més, de juliol a setembre gaudireu del mateix descompte per entrar al Laberint de Blat de Moro de Castellserà i per a la visita teatralitzada al Castell de Montsonís, que es programa d'octubre a abril. Finalment, amb el canrnet de subscriptor també obtindreu un 10% de descompte per resoldre el misteri de l'Escape Castle Adventure del Castell de Montclar i pel tast de cerveses artesanes a la botiga de Montsonís. 
 

Escape Castle Adventure al Castell de Montclar Foto: Castells de Lleida


Per a totes les activitats en grup cal reserva prèvia. Trobareu tota la informació necessària per preparar la vostra excursió a les terres de Lleida a la web www.castellsdelleida.com. Per gaudir dels descomptes caldrà que mostreu la targeta digital de subscriptor, que trobareu accedint a la vostra àrea personal de la web. Per més informació i reserves podeu trucar al 973.40.20.45 o escriure a info@castellsdelleida.com.

Si encara no ets subscriptor, dona't d'alta aquí!

Amb la col·laboració de: