Dos incendis en cinc quilòmetres de distància obliguen a tallar l'A-2 en ambdós sentits de la marxa

Primer ha cremat un camió i poc després hi ha hagut un foc al marge de la carretera originat en els palets d'una nau industrial

NacióDigital
25 de juliol del 2019
Dos incendis que s'han produït en cinc quilòmetres de distància i amb pocs minuts de diferència han obligat a tallar la carretera A-2 en ambdós sentits de la marxa aquest dijous a la tarda al seu pas per Alpicat (Segrià). El primer incident ha tingut lloc cap a un quart de set de la tarda, quan el remolc d'un camió s'ha incendiat al quilòmetre 453 probablement a causa de l'explosió d'un pneumàtic. Aquest foc ha derivat en altres deflagracions i ha comportat petits incendis secundaris al marge i a l'altre banda de l'autovia, de tal manera que ha calgut tallar-la.
Més tard, cap a dos quarts, un segon incendi originat en els palets d'una nau industrial cinc quilòmetres més amunt ha obligat a tallar la carretera també en aquest punt. Des dels Bombers s'indica que el foc del camió ja està estabilitzat, i des de Trànsit s'afegeix que la circulació es desvia cap a la carretera L-800.
Els Mossos, al seu torn, han afegit que el vehicle no transportava mercaderies perilloses. També expliquen que quan el conductor s'ha adonat que se li cremava el remolc ha parat i ha baixat del vehicle. Atès el vent que bufa, segons informa també el cos policial, el foc hauria afectat alguns dels cotxes que anaven al darrere i que han quedat atrapats. En tot cas, no consten persones ferides.

Pel que fa al segon foc, els Bombers continuen treballant-hi atès que també s'ha escampat cap als marges de la carretera i cap a l'altra banda de l'autovia, i Trànsit indica que es desvien els vehicles cap a la carretera N-240.