Intenta robar-li la bossa a una dona i acaba detingut després de ser bloquejat per un home a Lleida

La Guàrdia Urbana va detenir un segon jove, que havia fugit corrents

Redacció
22 de juliol del 2019
Actualitzat a les 17:01h
La Guàrdia Urbana va detenir ahir diumenge dos joves per haver intentat robar la bossa a una dona. 

Els fets van passar cap a les quatre de la matinada i una patrulla va anar al carrer Ronda Sant Martí en rebre un avís d’un robatori en el que un ciutadà havia aturat a l’autor. Un cop al lloc hi havia una dona i un home, el qual tenia retingut un individu. Aquests van explicar als agents que aquell home juntament amb un altre li havien estirat la bossa de mà a la dona i havien forcejat bruscament amb ella fins que la parella havia agafat un d’ells i l’havia pogut retenir mentre l’altre fugia corrents.

Els agents van identificar aquest noi com a S.K., de 18 anys, nascut al Marroc i veí de Lleida, i davant la denúncia el van detenir com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i/o intimidació. Tot seguit, amb la col·laboració d’aquest ciutadà, van localitzar l’altre autor del robatori al carrer Jaume I el Conqueridor.

Els agents el van identificar com a H.B., de 18 anys, nascut al Marroc i veí de Lleida, i el van detenir també com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i/o intimidació. En l’escorcoll, els agents van comprovar que H.B. portava a sobre una bosseta amb una substància vegetal que semblava marihuana, va comissar la substància i van fer l’acta corresponent per tinença de substàncies estupefaents.