El PSC s'equivoca i pregunta sobre el trasllat del 112 de Lleida a Reus, on ja fa anys que hi és

Els socialistes van criticar l'alcalde per no saber aquest canvi que, asseguren, volia fer la Generalitat

Edifici del 112 a Reus
Edifici del 112 a Reus | ACN
20 de juliol del 2019
Actualitzat a les 9:52h
La regidora del PSC de Lleida, Cristina Morón, ha preguntat aquesta setmana a la Comissió de Seguretat i Civisme a la Paeria sobre un suposat trasllat del servei del 112 de Lleida a Reus. En aquest sentit, ha carregat contra l'alcalde, Miquel Pueyo, per no respondre, però el cert és que aquest servei no pot ser traslladat d'una ciutat a l'altra perquè fa anys que ja està establert a la capital del Baix Camp.

Morón li ha preguntat al paer en cap sobre "la intenció de la Generalitat de traslladar el servei 112 de Lleida a Reus", una pregunta que Pueyo ha respost assegurant que ho desconeixia. Segons fonts policials consultades per aquest diari, la ciutat de Lleida no ha tingut mai una sala de comunicació del 112, un servei que es contesta des de Reus per a tota Catalunya.

De fet, des de l'any 2011 totes les trucades de 112, 088, 085 es gestionen des de la ciutat tarragonina. En aquest context, l'exalcalde Fèlix Larrosa també ha volgut atacar Pueyo assegurant que “és com a mínim sorprenent que l’alcalde no en sabés res, o potser és que la Generalitat considera que no cal informar a la Paeria sobre una qüestió que afecta a la ciutat de Lleida”.