Miquel Pueyo s'enfurisma amb els que critiquen el refugi de temporers

L'alcalde d'"hipòcrites"

Redacció
19 de juliol del 2019
Actualitzat a les 9:36h
L'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, s'ha mostrat contundent contra aquells que carreguen contra el refugi de temporers. El paer en cap ha sortit al pas de les crítiques d'aquests últims dies relacionades amb l'atenció als temporers i ha qualificat "d'hipòcrites" aquells que critiquen que amb el refugi de temporers s'està fent un "efecte crida" ja que, si no hi és, "estem dient a les persones que dormin al carrer", ha dit.

Sobre el refugi ha reconegut "improvisació" tot i que l'ha explicat per la "falta de temps" i ha anunciat que, de cara a l'any que ve, l'objectiu és buscar un espai que es pugui habilitar durant tot l'any per donar resposta a situacions excepcionals com la campanya de la fruita a l'estiu o el pla iglú a l'hivern.

El vicepresident, Pere Aragonès, per la seva banda, ha destacat que enguany s'han multiplicat per 14 les sol·licitud per treballar a la campanya de la fruita, arribant a les 2.769 de 1.829 persones (1.209 a Lleida). A més, tres de cada quatre persones inscrites no s'havien dedicat a aquesta ocupació, ha destacat.