Denunciat un camioner per conduir begut per Lleida

L'home es va negar a fer-se el control

Redacció
18 de juliol del 2019
Actualitzat a les 17:42h
La Guàrdia Urbana de Lleida va denunciat ahir dimecres un home per conduir el seu camió mentre anava begut. Una patrulla va anar al carrer Camí de Picos en rebre un avís d’una persona que estava molt alterada. Un cop al lloc, un ciutadà va explicar als agents que un individu, que semblava embriac, havia discutit amb ell i en aquell moment marxava amb un camió.

Els agents van aturar aquest camió i van comprovar que l’individu, al que van identificar, de 48 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Lleida, i que presentava símptomes molt clars de trobar-se sota l’efecte de l’alcohol, anava de passatger, tot i que era el propietari del camió.

Poc després, a les 16.40 hores de la tarda, la mateixa patrulla va observar aquest individu que anava conduint el seu camió pel carrer Mossèn Pelegrí. En indicar-li que s’aturés aquest va fer cas omís fins que li van bloquejar el pas amb el vehicle policial. Tot seguit, els agents el van requerir perquè fes la prova d’alcoholèmia però aquest conductor s’hi va negar.

Els agents van fer les denúncies i les diligències penals per conduir sota l’efecte de begudes alcohòliques i per la negativa a fer la prova d’alcoholèmia. Un conductor substitut es va fer càrrec del camió.