El Laberint de Blat de Moro de Castellserà, una opció de turisme actiu per aquest estiu

L'activitat de temporada estival ha obert portes aquest juliol i els subscriptors de NacióDigital gaudeixen d'un 2x1 en el preu de l'entrada

Laberint de Blat de Moro de Castellserà
Laberint de Blat de Moro de Castellserà | Castells de Lleida
NacióDigital
18 de juliol del 2019
El Laberint de Blat de Moro de Castellserà és una proposta original, divertida i apte per a tots els públics per els mesos d'estiu. Ha reobert portes aquest mes de juliol i ho ha fet amb novetats importants en el seu recorregut. Amb 3 hectàrees de superfície i més de 2 quilòmetres de passadissos, l'atracció proposa nous trajectes i, a més, incorpora un segon tram opcional de major dificultat. L'activitat es pot fer sol o acompanyat, amb amics o en família, i de dia o de nit, sempre que es porti llanterna.

El Laberint de Blat de Moro va iniciar la seva activitat l'any 2006, i des de llavors ha hi han passat més de 50.000 persones, convertint-se així en una de les activitats amb més acceptació a les comarques de Lleida. A més la finca també ofereix la possibilitat de sopar. Per realitzar aquesta activitat, cal reserva prèvia. En teniu més informació aquí.

Els subscriptors de NacióDigital gaudeixen d'un descompte 2x1 en les entrades per a aquesta activitat, gestionada per Castells de Lleida. Per gaudir del descompte cal presentar el carnet digital de subscriptor a taquilla. L'activitat romandrà oberta fins a finals de setembre, en funció de la climatologia.

Amb la col·laboraicó de: