Un grup de persones redueix un lladre que li havia robat el mòbil a una àvia a Lleida

La Guàrdia Urbana l'ha detingut

Redacció
12 de juliol del 2019
Actualitzat a les 16:07h
La Guàrdia Urbana de Lleida ha detingut aquest dijous un noi de 18 anys per haver robat presumptament un telèfon mòbil a una dona. Poc abans de les set de la tarda, una patrulla va anar a l’avinguda de València en rebre un avís d’un robatori amb violència. En arribar al lloc, els agents van observar un grup de persones que tenien retingut al terra un individu, al qual tot seguit van poder identificar com a H.B., de 18 anys, nascut al Marroc i sense domicili conegut.

Les persones que estaven al lloc van explicar als agents que aquell jove havia sostret el telèfon mòbil a una dona a l’avinguda de Jaume II, moment en el que el van intentar aturar però va oferir molta resistència, va fugir i van poder reduir-lo a l’avinguda de València.

La dona víctima del robatori va confirmar que aquell jove li havia donat una empenta i una estrebada per treure-li el mòbil i l’havia amenaçat. Davant la denúncia els agents, que van recuperar el mòbil sostret, van detenir H.B. com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i/o intimidació i van iniciar les diligències corresponents.