música

La Terrasseta de Preixens sorprèn amb un nou «single» dedicat al Pallars

‘Potxons’ és l’homenatge de la banda a les comarques pallareses, on asseguren que hi tenen “un trosset” del seu cor

per Jordi Ubach Llorens, 12 de juliol de 2019 a les 11:17 |

La Terrasseta de Preixens ha sorprès amb un nou single gravat al Pallars. Es tracta de Potxons, forma part del seu darrer EP, que porta el mateix nom que la cançó i que es publica aquest divendres 12 de juliol. El videoclip ha estat gravat íntegrament a casa nostra -entre les Valls d’Àneu i la Pobla de Segur- i ja es va estrenar ahir en exclusiva a iCat FM.


La banda festiva, formada per membres de Tàrrega i Igualada, assegura que Potxons és una cançó que els ha marcat “molt profundament” i que és un homenatge al Pallars, on asseguren que hi tenen “un trosset” del seu cor i que defineixen com un dels racons més salvatges de la geografia catalana. Com a mínim és un dels indrets més visitats pels Pasqual & els Desnatats,  l’àlter ego de la banda.

La Terrasseta de Preixens ha publicat els discs El Gran Desgraciat (2011), Rapinyaires (2013), Candidatura (2015) i Tou (2017). La seva cançó Final Feliç, que forma part del seu tercer disc, va ser la més escoltada de Lleida a la plataforma Spotify el juliol de 2015.

 

Participació