La Terrasseta de Preixens sorprèn amb un nou «single» dedicat al Pallars

‘Potxons’ és l’homenatge de la banda a les comarques pallareses, on asseguren que hi tenen “un trosset” del seu cor

12 de juliol del 2019
Fragment del videoclip del nou single estrenat avui
Fragment del videoclip del nou single estrenat avui | La Terrasseta de Preixens

La Terrasseta de Preixens ha sorprès amb un nou single gravat al Pallars. Es tracta de Potxons, forma part del seu darrer EP, que porta el mateix nom que la cançó i que es publica aquest divendres 12 de juliol. El videoclip ha estat gravat íntegrament a casa nostra -entre les Valls d’Àneu i la Pobla de Segur- i ja es va estrenar ahir en exclusiva a iCat FM.

La banda festiva, formada per membres de Tàrrega i Igualada, assegura que Potxons és una cançó que els ha marcat “molt profundament” i que és un homenatge al Pallars, on asseguren que hi tenen “un trosset” del seu cor i que defineixen com un dels racons més salvatges de la geografia catalana. Com a mínim és un dels indrets més visitats pels Pasqual & els Desnatats,  l’àlter ego de la banda.

La Terrasseta de Preixens ha publicat els discs El Gran Desgraciat (2011), Rapinyaires (2013), Candidatura (2015) i Tou (2017). La seva cançó Final Feliç, que forma part del seu tercer disc, va ser la més escoltada de Lleida a la plataforma Spotify el juliol de 2015.