El conductor que ha atropellat una dona a Lleida i l'ha deixat en estat crític ha donat positiu en drogues

Els tècnics hauran de fer una anàlisi exhaustiva per determinar quin tipus de droga hauria consumit i si aquesta hauria tingut afectació o no en l'atropellament.

Redacció
11 de juliol del 2019
Actualitzat a les 15:18h
Una temporera està en estat crític després que un turisme l'atropellés a l'L-702 al terme municipal de Lleida, segons han confirmat a l'ACN fonts policials i del Servei Català de Trànsit. La dona, de 40 anys i nacionalitat romanesa, estava collint i ha accedit al voral.

Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 7.45 hores. El sinistre s'ha produït al quilòmetre 4,5. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) l'ha evacuat a l'Hospital Arnau de Vilanova. Cap a les 11 del matí la dona ha ingressat a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'Arnau, on segueix al migdia en estat molt greu.

El conductor, de 45 anys, ha donat negatiu en el control d'alcoholèmia i positiu de manera indiciària en drogues. Els tècnics, però, hauran de fer una anàlisi exhaustiva per determinar quin tipus de droga hauria consumit i si aquesta hauria tingut afectació o no en l'atropellament. A més, els Mossos d'Esquadra investiguen les causes de l'accident i si algun dels implicats hauria comès alguna imprudència.