Joan Reñé se'n va de la Diputació de Lleida sense dir adéu

L'expresident no ha assistit al darrer ple

Redacció
09 de juliol del 2019
Actualitzat a les 15:10h
Joan Reñé, en un ple
Joan Reñé, en un ple | Àlvar Llobet
L'expresident de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, marxarà de l'organisme provincial sense acomiadar-se. Reñé no s'ha presentat en el darrer ple d'investidura, que ha servit de comiat per als diputats que no repetiran. 

El republicà Jaume Gilabert, que va ocupar la presidència entre els anys 2007 i 2011, ha remarcat la tasca duta a terme per ERC per afavorir que la majoria de les subvencions que concedeix la diputació s'atorguin per concurrència pública, exceptuant aquelles de caire més urgent.

També ha expressat la seva satisfacció perquè l'alcalde de Bellvís, Joan Talarn, pugui convertint-se en el nou president de la corporació. Així, s'ha mostrat convençut que els convenciments personals i polítics de Talarn "garanteixen una molt bona gestió d'aquesta institució". 

Un altre dels diputats per als quals el d'aquest dimarts ha estat el darrer Ple a la Diputació de Lleida ha estat per al socialista enric Colom, després de disset anys a la corporació. Entre altres qüestions, ha destacat l'aposta de la diputació den salut pública. Per la seva banda, Josep Ramon Branzuela (PSC) ha instat el nou govern de la institució a "obrir-la" i "descentralitzar-la" i, en aquest sentit, ha plantejat la celebració d'algun ple fora de Lleida.