Detingut per tallar-li la cara i l'esquena a un home amb una ampolla de vidre trencada

La víctima ha necessitat punts de sutura

Redacció
08 de juliol del 2019
La Guàrdia Urbana de Lleida ha detingut un home de 43 anys per haver agredit un altre home amb una ampolla de vidre trencada. Els fets van passar el passat divendres poc abans de les onze de la nit. Una patrulla va anar a la plaça de les Missions en rebre un avís d’una baralla.

Un cop al lloc, els agents van observar que un servei d’emergències estava atenent un ferit a l’interior de l’ambulància, que tenia ferides a la cara i l’esquena que necessitaven punts de sutura, i un altre ferit, que presentava alguna contusió, estava fora del vehicle per tal de ser atès també.

En parlar amb el ferit que estaven atenent, aquest va denunciar que s’havia discutit amb l’altre individu i aquest havia agafat una ampolla de vidre l’havia trencat i l’havia agredit amb ella. Els agents van identificar el presumpte agressor com a P.M., de 43 anys i nascut a Gàmbia, i diversos testimonis van confirmar la denúncia de la víctima. Tot seguit, van detenir P.M. com a presumpte autor d’un delicte de lesions i van iniciar les diligències corresponents.