VÍDEO José Crespín es reivindica: «Aquest any he fet molta feina»

El subdelegat del govern espanyol destaca la relació amb els diferents municipis del territori i obrir les portes de la Subdelegació als ciutadans

Redacció
05 de juliol del 2019
Actualitzat a les 10:08h
José Crespín, a la subdelegació
José Crespín, a la subdelegació | Subdelegació
El subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, ha publicat un vídeo a les xarxes socials on fa balanç del primer any al capdavant de la Subdelegació amb la satisfacció “d’haver assolit molts dels objectius que em vaig plantejar”.

En el vídeo, Crespín recorda que va prometre “estar a disposició de totes les institucions del territori i he visitat 115 municipis, la meitat dels de la província, per conèixer les seves demandes i les seves preocupacions” i “des del minut 1 vaig tenir molt clar que la col·laboració institucional havia de ser la punta de llança de la Subdelegació”.

Crespín diu que "ha treballat intensament durant aquest any per aconseguir estar més a prop dels ajuntaments i de les entitats i administracions" i que ha mantingut "un centenar de trobades amb el món associatiu, la Universitat, el món empresarial, cultural i turístic i continuarà fent-ho".

L’obertura de la Subdelegació a la ciutadania també ha estat un altre dels punts forts d’aquest any de mandat. S’han dut a terme exposicions d’artistes del territori, visites guiades a l’edifici que acull a la institució i diferents activitats per apropar-la als lleidatans.