Larrosa carrega contra Pueyo pel cas dels temporers i diu que la solució recorda un «camp de refugiats»

Diu que el pavelló de l'Antorxa no és un espai digne per atendre aquestes persones i assegura que les mesures del nou govern són "insuficients"

Fèlix Larrosa
Fèlix Larrosa | ACN
Redacció
05 de juliol del 2019
Actualitzat a les 9:48h
El regidor del PSC a l'Ajuntament de Lleida, Fèlix Larrosa, ha carregat contra les mesures que ha impulsat el govern de la Paeria per afrontar el problema dels temporers a la ciutat.

L'exalcalde assegura que habilitar el pavelló de l'Antorxa "és una resposta insuficient per atendre la problemàtica real, que va més enllà del marc laboral i de la campanya política bonista, endegada de fa temps". A més, ha dit, "la mesura no garanteix una atenció digna a les persones afectades, a més de que pot suposar un augment de persones que es troben en situació de carrer, donat l'efecte crida".

Larrosa ha instat al nou govern a "que es posi a treballar i que, tal i com va dir Pueyo a la intervenció de l'últim ple, cal assumir els nous rols i les responsabilitats que es deriven dels nous càrrecs". El Grup del PSC ha lamentat que "després de les crítiques rebudes en els darrers mesos respecte a l'atenció als temporers per part de l'oposició, ara l'única acció plantejada pel nou govern, es la creació d'un espai d'acollida precari, que tal i com l'han anomenat  recorda  més  un "camp de refugiats" que un servei d'atenció digne a persones que no disposen d'un habitatge fixe".

Durant la presentació de les mesures, la segona tinent d'alcaldia, Jordina Freixanet, va assegurar que l'anterior govern no havia fet res per solucionar aquesta problemàtica, motiu pel qual el nou executiu ha hagut d'actuar amb rapidesa.