Larrosa vol tenir un tractament com el de tinent d'alcalde i que li apugin el sou un mínim de 400 euros

L'exalcalde vol ser reconegut com a cap de l'oposició, una figura que ja no existia

29 de juny del 2019
Actualitzat a les 15:11h
Fèlix Larrosa, regidor de la Paeria
Fèlix Larrosa, regidor de la Paeria | ACN
L'exalcalde de Lleida vol tenir un tractament diferenciat en el plenari de la Paeria. El grup del PSC ha presentat un grup d'esmenes al cartipàs entre les quals s'hi especifiquen la petició que a Larrosa se'l reconegui com a cap de l'oposició, un rol que pretenen que tingui el "mateix tractament protocol·lari" que el de tinent d'alcalde.

Aquesta pretensió no només és simbòlica, sinó que també va acompanyada de la demanda d'un augment salarial, per la qual cosa el PSC vol que Larrosa tingui també el mateix "tractament retributiu" que els tinents d'alcaldes. Està per veure quin rol tindrà el socialista dins del grup municipal; si fos el regidor portaveu amb dedicació exclusiva, el càrrec li reportaria 3.614,44 euros bruts al mes. Si no ocupés aquesta responsabilitat (la que permet cobrar més a un regidor que no és del govern) l'augment salarial seria encara més gran per equiparar-lo als honoraris d'un tinent d'alcalde.

Atenent a la petició que ha fet el PSC, aquesta xifra s'hauria d'elevar a 4.027,51 euros, que és el que cobra un tinent d'alcaldia amb dedicació exclusiva. En total, una diferència, que, en el marge més petit, seria de 413 euros.
 

Fragment de l'esmena del PSC



Les esmenes del PSC al cartipàs municipal