Detingut per agredir la seva germana i intentar-ho amb la seva mare

Els fets van passar al carrer Pere Cavassèquia

Redacció
26 de juny del 2019
Actualitzat a les 10:23h
La Guàrdia Urbana va detenir dilluns un jove, BGA, de 26 anys i nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d'un delicte de maltractament en l'àmbit de la llar, després d'haver agredit la seva germana dos dies abans i haver-ho intent el dia dels fets tant contra la seva germana com a la mare, a més de causar danys a l'interior de l'habitatge.

Una patrulla es va presentar al carrer Pere Cavassèquia després de rebre un avís d'una dona per un altercat al seu domicili. Un cop allà, la dona va denunciar als agents que el seu germà la volia agredir a ella i la seva mare, i va informar que dos dies abans el seu germà li havia donat diverses empentes i un cop a la cama, mostrant el part facultatiu de les lesions.

Tot seguit els agents de la Guàrdia Urbana de Lleida van identificar el germà de la dona, que es trobava al domicili. Aquest, amb una actitud molt agressiva, va insultar als policies diverses vegades. L'home va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de maltractament en l'àmbit de la llar després d'haver estat traslladat a l'hospital Santa Maria, on va ser donat d'alta.