Demanen quatre anys i mig de presó per a una jove per apunyalar dues noies en una discoteca de Lleida

A una d'elles li hauria clavat una navalla al costat esquerre sota el pit i a l'altra al coll perquè no li agradava com anava vestida

Redacció
20 de juny del 2019
Actualitzat a les 18:14h
L'Audiència de Lleida acollirà el 27 de juny el judici a una jove de 20 anys, M. B. P., acusada d'apunyalar dues noies a la sortida de la discoteca La Nuit de Lleida, el 26 de desembre de 2017. Les parts han acordat una pena de quatre anys i mig de presó per a l'acusada, que està en presó provisional des del dia 10 de gener de 2018.

Les parts han acceptat que l'acusada, a la sortida del local, es va dirigir a dues noies i els va recriminar la manera de vestir d'una d'elles. Posteriorment, l'acusada va clavar una navalla al lateral del pit esquerre d'una de les noies i després va clavar la navalla al coll de l'altre noia "amb la intenció d'acabar amb la seva vida". La defensa i les acusacions han acceptat dos anys de presó per un delicte de lesions pel primer atac i dos anys i mig per una temptativa d'homicidi pel segon. Està previst que l'acusada reconegui els fets al judici.

Segons el document reconegut per les parts, l'acusada pateix un trastorn límit de la personalitat i un trastorn per consum de drogues i alcohol que disminueix les seves facultats volitives i cognitives.

A més de la pena de presó, les parts han acordat que l'acusada indemnitzi amb 12.000 euros les víctimes, amb 4.000 euros a la primera i amb 8.000 a la segona, un import que ja ha abonat. També s'ha acceptat que se li imposi a l'acusada, un cop surti de la presó, dos anys de llibertat vigilada i una ordre d'allunyament de les dues noies durant tres anys i mig.