Detingut un camioner que circulava begut i fent ziga-zagues per l'A-2

Anava en direcció Barcelona, de manera molt irregular i amb sobtats canvis de velocitat

Redacció
20 de juny del 2019
Actualitzat a la 13:56h
Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir dimecres pels volts de les set de la tarda un camioner que circulava begut per l'autovia A-2 a l'alçada del terme municipal de Ribera d'Ondara, a la Segarra. Segons la policia, diversos conductors van alertar que un camió lleuger circulava per la via, en direcció Barcelona, de manera molt irregular, fent contínues ziga-zagues i amb sobtats canvis de velocitat.

Tot seguit es va muntar un dispositiu policial que, gràcies als testimonis, va permetre localitzar poc després al camió en qüestió. Els agents van veure de seguida que el xofer, un home de 30 anys de nacionalitat polonesa, semblava que anava begut i en una primera lectura amb l'alcoholímetre digital, va donar positiu amb un valor d'1,33 mg/l.

Posteriorment, un cop fetes les dues lectures segons marca el protocol, va resultar positiu amb un valor d'1,10 mg/l. Per aquests motius es va detenir el conductor com a suposat autor d'un delicte contra la seguretat viària al circular sota els efectes de les begudes alcohòliques. El camió va quedar immobilitzat a l'àrea de servei de la Panadella. El detingut passarà properament davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Cervera.