Així va planejar Josep Puig-gros l'assassinat del seu cunyat

L'empresari va disparar cinc trets a boca de canó contra Eduard Ardiaca, que va ser abandonat en un vehicle a Barcelona

Josep Puig-gros, acusat de matar el seu cunyat
Josep Puig-gros, acusat de matar el seu cunyat | ACN
19 de juny del 2019
Actualitzat a les 9:56h
L'empresari carni Josep Puig-gros va confessar haver matat el seu cunyat per una qüestió de deutes. La víctima, Eduard Ardiaca, li devia 180.000 euros, i aquest motiu va dur el presumpte autor de la mort a executar el crim. Dos dies abans dels fets, Puig-gros va aparcar un cotxe en un pàrquing privat de Barcelona.

Aquest vehicle li va servir per sortir de la ciutat després d'haver matat Ardiaca, a qui li va disparar cinc trets a boca de canó que li van impactar al pit i al maluc. Amb els seu cunyat mort, Puig-gros va carregar-lo a un cotxe que va conduir fins a la capital catalana, on el va deixar estacionat en un carrer Béjar del barri de Sants. Acte seguit, Puig-gros va anar a buscar el turisme que havia deixat a l'aparcament privat i va tornar a Lleida on, segons la fiscalia, va continuar fent la vida normal al seu negoci. 

La dona de la víctima en va denunciar la desaparició l'endemà i el cos va ser localitzat al cap de tres dies, el 23 de juny després de l'alerta de diversos comerciants del carrer per la forta olor que sortia del cotxe. El cos sense vida d'Ardiaca va ser trobat atès l'inici de descomposició que presentava el cos, sotmès a altes temperatures a causa del reduït espai del vehicle i de la calor que feia a Barcelona a finals de juny. A Puig-gros se li demana 12 anys de presó.