La «jubilació» d'Àngel Ros

L'exalcalde de Lleida desapareix de les xarxes socials i no es prodiga a les institucions lleidatanes, ni tan sols quan hi ha canvis d'alcaldia

Àngel Ros
Àngel Ros | Adrià Costa
17 de juny del 2019
Actualitzat a les 23:07h
Àngel Ros va deixar de ser alcalde de Lleida fa menys d'un any. A inicis d'agost del 2018 deixava de ser Paer en cap per anar a ocupar el càrrec d'ambaixador d'Andorra després que el PSOE arribés al govern espanyol mitjançant una moció de censura contra Mariano Rajoy. Des d'aleshores, la figura del socialista ha anat quedant en l'oblit, en part, també, a la poca voluntat que ell mateix ha tingut en fer-se visible.

A les xarxes socials va aturar tota activitat quan va deixar de ser alcalde; a Twitter i a Facebook no ha penjat ni un sol missatge des de finals de juliol. Ros tampoc no s'ha prodigat en excés per les institucions lleidatanes, i ni tan sols va fer acte de presència en les dues investidures que hi hagut a la Paeria en els darrers 11 mesos.

Quan Fèlix Larrosa va assumir el càrrec, Ros no va estar present a l'acte atès que aquell mateix dia presentava les credencials del nou càrrec al Bisbe de la Seu i Copríncep d'Andorra. L'exalcalde tampoc va ser-hi el passat dissabte quan Miquel Pueyo va rebre la vara d'alcalde. En l'acte sí hi van assistir personalitats com el president del Parlament, Roger Torrent, i l'expresident de la cambra catalana, Ernest Benach.

En un dels darrers actes on se l'ha vist ha estat en el comiat de Josep Farrero com a director de serveis i coordinació de la Paeria. Allà es va reunir amb els exalcaldes Antoni Siurana i Fèlix Larrosa, amb qui es va saludar fredament.