Denúncia

Denunciada una dona per abocar benzina al Canal de Pinyana

El vigilant d'una botiga va donar l'alerta

per Redacció , 17 de juny de 2019 a les 17:18 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de juny de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Guàrdia Urbana va denunciar el passat dijous una dona per abocar benzina a la sèquia Major del Canal de Pinyana. Poc abans de les vuit del vespre, una patrulla va anar a l'Avinguda de l'Alcalde Rovira Roure després de rebre un avís del vigilant de seguretat d'un establiment que informava que havia vist a unes persones que abocaven gasolina a la sèquia Major del canal de Pinyana.

Posteriorment, els agents van localitzar a aquest grup i van identificar totes les persones que el componien. Una d'elles, una dona de 34 anys i nascuda a Albània, va reconèixer que havia buidat al canal el combustible del dipòsit d'un generador.


Tot seguit, els agents es van acostar al canal i van observar que al lloc encara hi havia restes de la gasolina que s'havia abocament. Davant aquesta situació, els agents van realitzar la corresponent denúncia per abocar residus líquids, gasolina, al canal, i també es va informar del que va passar al responsable de la junta de sequiatge.

 

Participació