Josep Maria Romero serà el cap de gabinet del govern Pueyo

President de la secció local d'ERC a Lleida, ha estat un dels membres del partit que ha intervingut en les reunions per acostar posicions entre republicans, demòcrates i comuns

15 de juny del 2019
Actualitzat a les 17:11h
Josep Maria Romero, amb camisa blanca, amb Vega i Pueyo
Josep Maria Romero, amb camisa blanca, amb Vega i Pueyo | ERC
El president de la secció local d'ERC a Lleida, Josep Maria Romero Gómez, es convertirà en el cap de gabinet del govern de Miquel Pueyo, que ha promès el càrrec com a Paer en cap aquest dissabte.

Segons ha pogut saber NacióLleida, la formació republicana ha proposat el nom de Romero com a mà dreta del nou Paer en cap a l'Ajuntament de Lleida, una proposta que ha estat acceptada internament per bé que encara no s'ha fet oficial.

D'aquesta manera, Romero es convertirà en les properes setmanes en un dels màxims càrrecs de la nova Paeria, que serà liderada per ERC amb JuntsxCat com a soci a l'espera que s'hi sumi el Comú. De fet, Romero ha estat un dels membres del partit que ha intervingut en les reunions per acostar posicions entre republicans, demòcrates i comuns i que ha resultat, de moment, en l'acord entre Pueyo i Postius.