Larrosa diu que només ell és l'alternativa i assegura que el tripartit «fa temps que està pactat»

El PSC votarà el seu candidat a paer en cap en el ple de constitució de la nova Paeria

Els set regidors electes del PSC de Lleida
Els set regidors electes del PSC de Lleida | ACN
Redacció
14 de juny del 2019
Actualitzat a les 18:21h
L'alcalde en funcions de Lleida, Fèlix Larrosa, assegura que el pacte entre ERC, JxCat i el Comú de Lleida per la investidura del republicà Miquel Pueyo com a nou paer en cap demà dissabte "estava tancat de fa temps".

Els set regidors electes del grup municipal del PSC votaran al ple d'investidura com a candidat a paer en cap Fèlix Larrosa i es veuen com a única força "capaç de vestir una alternativa al nou govern". Malgrat això, Larrosa ha reiterat l'oferta de "mà estesa, diàleg i pacte" al futur equip de govern per arribar a "grans acords de ciutat", i ha recordat que ja va oferir ''un xec de set regidors'' a Miquel Pueyo per tal de governar en solitari i de manera estable. Larrosa ha tornat a demanar a Pueyo que governi per tothom "més enllà d'ideologies".

Larrosa ha lamentat que Pueyo no s'hagi pronunciat sobre la proposta socialista de donar-li suport en la investidura i això diu que els fa pensar que el pacte entre ERC, JxCat i el Comú estava tancat de fa temps, amb la idea que la força independentista més votada seria la quina tindria l'alcaldia. En aquesta línia, Larrosa considera que tot el que s'ha vist aquests dies, amb assemblees per ratificar ''pactes ja tancats'', no són altra cosa que "posades en escena".