ERC i Junts per Lleida firmen un acord de govern a l'espera del Comú

Postius aposta per un govern tripartit perquè "les urnes demanen que les forces de canvi arribin a un acord a nivell de govern"

14 de juny del 2019
Actualitzat a les 18:22h
Imatge de l'acord entre ERC i Junts per Lleida
Imatge de l'acord entre ERC i Junts per Lleida | ERC
Miquel Pueyo i Toni Postius han segellat aquest divendres a la Seu Vella l'acord de govern per als propers quatre anys. ERC i Junts per Catalunya rubriquen d'aquesta manera una entesa a l'espera que s'hi sumi el Comú de Lleida, que veu amb bons ulls el pacte a tres bandes.

Postius ha dit que el principal objectiu de govern és portar el canvi a la ciutat, sent coherents amb els resultats de les eleccions municipals del passat 26 de maig. En aquest sentit ha explicat que fer un govern tripartit a la Paeria asseguraria diversitat d’opinions, i que el nou executiu ha d'estar vinculat a l'1-O. "El mandat de les urnes demana que les forces de canvi arribin a un acord a nivell de govern. I nosaltres apostem per aquesta formula perquè permetrà tenir moltes sensibilitats recollides" ha dit Postius.

El cap de llista d’ERC, Miquel Pueyo, ha explicat que estan oberts a parlar amb tothom per fer projectes beneficiosos per la ciutat, "dialogar amb tothom i de tots els temes que facin falta. Però està clar que les nostres posicions, d'ERC, JxCAT i el Comú, són impecables i exigents".