Molo: «Entenc que la gent dubti de mi per la meva falta d'experiència. Jo no tinc cap dubte»

El nou entrenador del Lleida Esportiu assegura que vol que la ciutat es torni a "il·lusionar" amb l'equip

Molo ha estat presentat per Jordi Esteve
Molo ha estat presentat per Jordi Esteve | Lleida Esportiu
Redacció
12 de juny del 2019
Actualitzat el 13 de juny a les 0:37h
Molo ja és el nou entrenador del Lleida Esportiu a tots els efectes. El club l'ha presentat aquest dimecres en una roda de premsa en la que el nou tècnic ha assegurat que entén que l'afició dubti de la seva poca experiència: "És normal que això passi, però jo no en tinc". L'andalús ha explicat que l'opció del Lleida Esportiu era la prioritaria per a ell, i ha dit que el seu principal objectiu és que la ciutat "es torni a il·lusionar amb l'equip".

Sobre l'objectiu de l'ascens, Molo ha apuntat que porta somiant amb això d'ençà que l'equip va caure derrotat a Sevilla en la fatídica tanda de penals, un record que l'emociona encara actualment. De fet, l'entrenador ha estat al caire de les llàgrimes quan ha parlat d'aquell episodi contra el Sevilla B.

Molo també ha assegurat que ha après dels dos tècnics que va tenir al club, Toni Seligrat i Imanol Idiakez, i avança que vol un equip que porti la iniciativa. Ha firmat per dues temporades amb una tercera d'ampliació en el cas que l'equip pugi de categoria.