​El Doctor Music, cancel·lat

Els organitzadors tornaran l'import de les entrades

NacióDigital
12 de juny del 2019
Actualitzat a les 17:58h
No hi haurà Doctor Music. La promotora del festival ha anunciat aquest dimecres que cancel·la l'edició anunciada per als dies 12, 13 i 14 de juliol al circuit de Montmeló, i que havia de significar el retorn de l'històric festival. L'empresa ha explicat que ha hagut de prendre la decisió degut a la reubicació del festival, que els promotors pretenien celebrar inicialment en la seva localització tradicional d'Escalarre (Pallars Sobirà).  

La promotora, de fet, ha culpat directament l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA), que no va autoritzar la celebració del festival a Escalarreva forçar el trasllat del festival, per les condicions mediambientals del terreny on tradicionalment es feia, i pel risc de riuades a la zona.

L'empresa ha titllat d'"arbitrària" i "incomprensible" la decisió, que ha qualificat de "duríssim cop" per al festival. Afegeix que, en la seva ubicació posterior, a Montmeló, el ritme de venda d'entrades ha evidenciat que no era possible "assolir la quantitat mínima requerida per oferir l'experiència" que exigeix una cita d'aquestes característiques, segons la promotora.

Hi haurà ampliació