Així serà el nou govern de Balaguer

La voluntat del Paer en cap és accelerar l'aprovació del cartipàs per tal que els nou regidors republicans assumeixin aviat les seves carteres

Els nou regidors d'ERC a Balaguer
Els nou regidors d'ERC a Balaguer | Àlvar Llobet
13 de juny del 2019
Actualitzat a la 13:09h
El nou govern de Balaguer va prenent forma. Després de la històrica majoria absoluta, l'equip d'ERC ha començat a bastir el projecte d'executiu que s'haurà d'aprovar en el cartipàs municipal, el tràmit més important de l'inici de la legislatura després de la investidura de l'alcalde.

Jordi Ignasi Vidal revalidarà el càrrec el proper dissabte, i la voluntat del Paer en cap és accelerar l'aprovació del cartipàs per tal que els nou regidors republicans assumeixin aviat les seves carteres. El seu objectiu és que el seu govern es posi a funcionar en pocs dies.

En aquest context, els quatre edils que repeteixen del mandat anterior (Jordi Ignasi Vidal, Ester Guarné, Gemma Vilarasau i Gerard Torres) tindran les mateixes responsabilitats en un govern que podrà aprofundir en qüestions com el turisme, el medi ambient o la comunicació institucional. Els membres del nou govern municipal ja s'han reunit en diverses ocasions després dels comicis i han fet un repartiment que, a falta de confirmació oficial, es perfila d'aquesta manera.