Larrosa s'acomiada de l'alcaldia de Lleida insistint-li a Pueyo que governi «per a tots els lleidatans»

El socialista ha durat 10 mesos com a Paer en cap, reconeix "errors" però ha preferit quedar-se amb els "encerts"

Fèlix Larrosa, vist des d'un telèfon mòbil
Fèlix Larrosa, vist des d'un telèfon mòbil | Àlvar Llobet
12 de juny del 2019
Actualitzat a les 17:11h
L'alcalde en funcions de Lleida, Fèlix Larrosa, s'ha acomiadat aquest dimecres com a paer en cap tot posant en valor els projectes de ciutat i les polítiques que ha tirat endavant el PSC en aquest darrer mandat.

Així, ha reconegut "errors" però ha preferit quedar-se amb els "encerts" i ha demanat que la nova Paeria, que posarà fi a gairebé quaranta anys de governs socialistes, "sigui la institució de tots els lleidatans".

El socialista ha tingut un record cap a Àngel Ros i ha agraït la feina del govern socialista, dels diferents grups i dels tècnics i treballadors municipals. Així mateix, ha donat les gràcies al PSC per haver confiat en la seva persona per rellevar Ros al capdavant de la Paeria. "Passem pàgina i en comencem a escriure altra perquè Lleida és la nostra raó de ser i de fer", ha sentenciat el que serà cap de l'oposició a la nova Paeria. 

Larrosa passarà a partir del proper dissabte a l'oposició després d'haver perdut les eleccions davant l'ERC de Miquel Pueyo, que es convertirà en el nou Paer en cap de la ciutat amb els vots del seu partit, de Junts per Catalunya i del Comú de Lleida. En total, 15 vots dels 27 que hi ha al plenari.