Els regidors del PSC s'acomiaden de la Paeria recordant Antoni Siurana i lloant «l'amic Àngel Ros»

L'exalcalde rep elogis per part dels "seus" regidors que aquest dimecres han assistit al darrer ple

12 de juny del 2019
Actualitzat a les 16:03h
Peris, Mínguez, Larrosa i Rodamilans, al ple
Peris, Mínguez, Larrosa i Rodamilans, al ple | ACN
Els regidors del PSC de Lleida que no repetiran en la propera legislatura han pres la paraula aquest dimecres per fer els discursos de comiat. Tots ells, un total de sis, han lloat la figura de l'antic Paer en cap, Àngel Ros, a qui han considerat "amic" i "mentor".

Els edils que pleguen sempre han seguit el carril polític de l'actual ambaixador d'Andorra, i per aquest motiu no és d'estranyar que hagin destacat "la bona feina" que va fer com a alcalde i no hagin esmentat el paper com alcalde de Fèlix Larrosa, allunyat de les tendències polítiques de la majoria dels regidors socialistes. "Quan s'apagui la nebulosa del procés es veurà la vàlua i l'esforç d'Àngel Ros", ha dit Joan Gómez en un discurs que ha seguit Rafel Peris, que ha posat en valor la tasca de l'exalcalde. 

Qui també ha aparegut en els discursos dels regidors sortints ha estat Antoni Siurana, històric alcalde fins el 2004 que ha estat evocat per Montse Parra i Montse Mínguez, que ha fet un discurs "d'alcaldessa" fent balanç de la feina feta pel PSC durant els anys en que ha estat regidora, un total de 16. Mínguez ha reivindicat l'"herència" socialista en el que s'ha vist com una clatellada a Larrosa, que va argumentar la seva derrota electoral en base a una "herència complicada".