Joan Vilella fa saltar llàgrimes en el seu comiat de la Paeria

El regidor del PP dona suport a la cap de premsa de grup municipal, que no continuarà treballant a la formació per desavinences amb la direcció

Joan Vilella, regidor del PP de Lleida
Joan Vilella, regidor del PP de Lleida | ACN
12 de juny del 2019
El regidor del PP de Lleida, Joan Vilella, s'ha acomiadat aquest dimecres de la Paeria amb un discurs emotiu i molt crític amb el partit, del qual s'ha donat de baixa. L'edil popular ha agraït la tasca de funcionaris i personal del grup municipal, però ha tingut paraules molt dures contra el PP.

Vilella s'ha referit a les males praxis de la formació en el tracte amb la cap de premsa del grup municipal, Sònia Gascón, que no continuarà com a treballadora de la formació. Vilella ha tingut paraules d'escalf i ànim envers Gascón, que no ha pogut contenir les llàgrimes. El mateix regidor ha assegurat que la fidelitat que li ha mantingut la cap de premsa "li ha costat el lloc de feina", una afirmació que s'ha interpretat com una càrrega contra Dolors López, actual regidora, i Marisa Xandri, propera edil a la Paeria. 

Vilella ha assegurat que ha estat un "honor i un orgull" formar part de la corporació municipal, i ha dit que deixa la política "amb més amics que fa vuit anys".