Tecnologia

Santa Maria de Balaguer podrà rebre almoines a través del telèfon mòbil

Algunes esglésies ja es poden beneficiar d'aquesta nova formula d'ingressos

per Àlvar Llobet , Balaguer, 7 de juny de 2019 a les 09:53 |
Santa Maria de Balaguer | Àlvar Llobet
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de juny de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Algunes de les esglésies de la Diòcesi de l’Urgell podran rebre donatius a través del telpefin mòbil gràcies a un sistema digital instal·lat per CaixaBank.

D'acord amb el que apunta la mateixa diòcesi, algunes esglésies es podran beneficiar d'aquest nou sistema de rebuda d'ajudes. Són les esglésies de Sant Ot de la Seu d’Urgell, la de Santa Maria de Balaguer, la de Sant Miquel de Vielha i la catedral de Santa Maria de l’Urgell.


L'aplicació funciona amb una app que es descarrega al telèfon mòbil i a partir de la qual es pot enviar el donatiu que es vulgui. L'eina porta per nom “el caixonet d’almoina digital”, una manera fàcil, que evita haver de posar el número de compte i ho permet fer des de qualsevol indret del món. L'aplicació també es pot fer funcionar mitjançant tauletes, targetes contactless o smartwatch. Aquesta formula de donació de ja l'ha implementat CaixaBank en altres indrets com Huelva.

 

Participació