Gran afluència de públic en el «dia estrella» de l'Aplec del Caragol sota una calor sufocant

És la primera jornada en què els collistes passen el dia a l’Aplec, on estan previstes activitats infantils,concursos i concerts

L'Aplec del Caragol a Lleida
L'Aplec del Caragol a Lleida | ACN
NacióDigital
01 de juny del 2019
Lleida encara el dissabte d’Aplec del Caragol, el dia "estrella", segons ha dit el president de la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol, Ferran Pérdrix, després d'engegar la festa aquest divendres al vespre amb el "Caragolasso’.

El recinte ha registrat les primeres hores del dissabte una gran afluència de públic sota una calor sufocant. Les colles han viscut la primera nit de festa i encaren la jornada amb el dinar i una tarda plena d'activitats infantils. El matí de dissabte ha començat amb els esmorzars que elaboren els collistes i seguidament, al migdia, s'ha fet l'ofrena floral a l'estàtua de Manolo Calpe, impulsor de la festa.

El president de la Federació de Colles de l'Aplec, Ferran Pérdrix, ha explicat que la primera jornada s'ha viscut sense incidències "destacables" i que el divendres s'ha convertit en "el dissabte de fa uns anys", en relació a la gran afluència de gent.