Roigé confirma que plega: «És el millor per la ciutat i pel partit»

També renuncien a la regidoria Miquel Vendrell i Núria Giné

31 de maig del 2019
Actualitzat el 01 de juny a les 9:56h
Giné, Roigé i Vendrell han anunciat que pleguen
Giné, Roigé i Vendrell han anunciat que pleguen | Ràdio Balaguer
Josep Maria Roigé no serà regidor de l'Ajuntament de Balaguer en la propera legislatura. La dura derrota electoral del passat diumenge li han fet prendre aquesta decisió que ha pres juntament amb Miquel Vendrell, el segon membre de la candidatura, i Núria Giné, número cinc. 

Tal com va avançar aquest diari, Roigé ha fet un pas al costat perquè creu que és "el millor per la ciutat i pel seu partit", i ha passat el relleu a Guifré Ricart i Laia Vilardell, les dues noves cares visibles del grup municipal, que es completarà amb Mireia Planes. 

Roigé ha assegurat que Junts per Balaguer tenia un bon projecte, i ha lamentat que s'hagin preparat mentides per dir que ja havia acordat un pacte "amb un determinat partit", en clara referència a Ciutadans. Durant la campanya, Roigé va assegurar que el seu projecte estava relligat amb la ciutat i no amb el procés independentista, i va apuntar que la seva formació estava oberta a pactar amb tots els partits.

L'exalcalde també s'ha queixat de les "interferències" que han patit durant la campanya com el "trencament de pancartes" o les "pintades en llocs on havíem fet actes polítics". En aquest sentit, l'exlíder de Junts per Balaguer ha dit que la seva decisió "no és una fugida" ni tampoc una "renúncia a treballar per a la ciutat". Roigé ha assegurat també que el revés electoral ha acabat amb la seva carrera de polític a primera línia i ha anunciat que no es tornarà a presentar més en unes eleccions. 

 

Ricart, Vilardell i Planes seran els nous regidors Foto: Ràdio Balaguer